Inlägget gjort

Mer ordning i sommar?

Nu när fler och fler helger och semesterdagar kommer tillbringas i sommarstugor, båtar och husvagnar och husbilar, vill vi slå ett slag för våra väggmonterade Hörlurshållare / Hörlurshängare. Varför inte sätta upp ett par i sommarstugan, husvagnen, husbilen eller i båten och få mer ordning på familjens hörlurar?

Perfekta att sätta upp vid sängen eller i rummet och hänga upp hörlurarna eller headsets på. Förutom en smart och praktisk upphängning, slipper ni då också leta efter hörlurarna och headsets samt undviker kabeltrassel.

De väggmonterade Hörlurshållarna / Hörlurshängarna är dessutom mycket snygga, smakfulla och stilfulla inredningsdetaljer. Den puckformade väggmonterade Hörlurshållaren finns i vit och svart färg. Den vingformade väggmonterade Hörlurshängaren finns dessutom i silvergrå färg, förutom vit och svart färg.

Varma Hälsningar,

NUNKI

Vit väggmonterad Hörlurshållare

headphone holder nunki puck NP-1

headphone holder nunki wing NW-1wing headphone holder silver-grey

 

 

Inlägget gjort

Kvalitetsmässan i Göteborg 2015

NUNKI Hörlurshållare på kvalitetsmässan i Göteborg

NUNKI Hörlurshållare väggmonterad rund på kvalitetsmässan i GöteborgVi är stolta och glada för att denna utställande kommun valde att ha våra produkter i sin monter under kvalitetsmässan i Göteborg som gick av stapeln i början av november 2015. Närmare bestämt hade man 8 st vita runda väggmonterade NUNKI Hörlurshållare monterade under bildskärmar för att hänga upp hörlurarna till bildskärmarna på.

Kvalitetsmässan är nordens största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling mot den offentliga sektorn.

Vi är mycket stolta som fick möjligheten att visa upp våra produkter i detta sammanhang.